O nama

PROAUTO  – VAŠ POUZDAN PARTNER!

KVALITETA I POVJERENJE

PROAUTO je tvrtka čija je osnovna djelatnost održavanje, popravak te prodaja novih i rabljenih vozila.

VRIJEDNOST ZA NOVAC

Poseban naglasak je na individualnom pristupu svakom klijentu te nalaženje najboljih prilika i mogućnosti prilagođenim njegovim mogućnostima i željama. Osnovni slogan je „VRIJEDNOST ZA NOVAC“ koji u sebi sadržava proizvode i usluge čime se gradi povjerenje i lojalnost kupaca.

STRUČNJACI ZA MULTI BRAND VOZILA

PROAUTO okupio je veliki tim stručnjaka iz automobilske industrije u Hrvatskoj, pod nazivom; „PROAUTO“ kako bi osigurao sve komunicirane vrijednosti i postavio nove standarde u prodaji, odnosno  servisu rabljenih automobila te gospodarskih vozila.

Automehaničari, limari, lakireri te prodajni savjetnici, stručno su osposobljeni djelatnici da izvršavaju kvalitetan rad sa svim markama vozila,  te su jamstvo dobro obavljenog posla koji klijenti očekuju.

EKSKLUZIVNI PRODAJNO-IZLOŽBENI SALON

PROAUTO prodajni salon novih i rabljenih vozila na lokaciji u Splitu zadovoljava sve visoke standarde prodaje vozila.

VRHUNSKI OPREMLJENI SERVISNI CENTAR

PROAUTO servis, s više od 700m2 servisnog prostora, s ukupno 10 radnih mjesta u  Splitu osim mehaničkog dijela uključuje vulkanizaciju i hotel za gume te  radionicu za limarske radove i termo lakirnicu.

BRZINA I USLUGA

Kompletna usluga na jednom mjestu uz najmoderniju tehnologiju i alate te JAMSTVO na izvršene radove i ugrađene dijelove.

Brzina je jednako važna kao i kvaliteta pružene usluge, tako da vrijeme servisa prilagođavamo zahtjevima klijenata što nas u velikoj mjeri izdvaja od konkurencije.

Vama je sigurnost na prvom mjestu, a nama ste Vi!

Kontakirajte naš servis