PROAUTO SERVIS

Servis za sve marke vozila

Poseban naglasak je na individualnom pristupu svakom klijentu i pronalaženje najboljih rješenja prilagođenim u skladu s mogućnostima i željama klijenta, uz osnovni slogan „VRIJEDNOST ZA NOVAC“.

Automehaničari, limari i lakireri stručno su osposobljeni, certificirani djelatnici, što jamči kvalitetan rad sa svim markama vozila.

PROAUTO servis, s više od 700m2 servisnog prostora s ukupno 10 radnih mjesta, koji, osim mehaničkog dijela uključuje vulkanizaciju, optiku i hotel za gume te radionicu za limarske radove i termo lakirnicu.

 

Kompletna usluga na jednom mjestu uz najmoderniju tehnologiju i alate, uz jamstvo na rad i ugrađene dijelove!

 

 

DOLAZAK U SERVIS

Pri dolasku u PROAUTO servis naši ljubazni djelatnici pregledat će vaše vozilo u „Aktivnom prijemu“ u vašem prisustvu kako bi se što preciznije definirali servisni radovi. Naknadno uočene neispravnosti i oštećenja za vas ćemo fotografirati i dostaviti vam ponudu za eventualne popravke putem e-maila, te nastaviti s radom isključivo nakon vaše potvrde, odnosno pristanka.

JAMSTVO NA RAD I DIJELOVI

Jamstvo na sve servisne radove je 6 mjeseci ili 10.000 kilometara, ovisno o tome što prvo nastupi.

Dijelovi koji se ugrađuju u vozilo imaju BER certifikate i osiguravaju zadržavanje visoke kvalitete prema strogim standardima propisanih od strane proizvođača vozila.

PREUZIMANJE VOZILA I NAČINI PLAĆANJA

Nakon izvršenih radova servisni savjetnik će vas kontaktirati i dogovoriti s Vama preuzimanje vozila. Prije preuzimanja vozila pojasnit će vam izvršene radove i stavke računa. Neispravne dijelove koje smo uklonili s vašeg vozila vratit ćemo vam natrag, ili ih, ako želite, ekološki zbrinuti. Račun je moguće platiti svim vrstama plaćanja uključujući sve vrste debitnih i kreditnih kartica kao i obročno plaćanje.

NAŠ PONOVNI KONTAKT

Po obavljenim servisnim radovima nakon nekoliko dana, kontaktirat ćemo vas kako bi smo saznali vaše zadovoljstvo izvršenim radovima i kvalitetom usluge te kako bi smo vam već prilikom sljedećeg posjeta mogli ponudili još bolje iskustvo i dodatno pojednostavili servisni proces.

VAŽNO ZA KRAJ

Brzina je važna jednako kao i kvaliteta pružene usluge, tako da vrijeme servisa prilagođavamo zahtjevima klijenata što nas u velikoj mjeri izdvaja od konkurencije.

Zato, ukoliko imate problem koji vam je hitan, javite se – učinit ćemo sve da problem riješimo u najkraćem mogućem roku – za Vas.

Kontakirajte naš servis